Som en del av er vet så håller Kurbits på att skapa en webbkurs. Och en del i webbkusen är olika ”case” som blir till praktiska exempel som visar hur man kan tänka när det gäller t.ex marknadskommunikation, prissättning m.m. Till hjälp använder vi oss av småskaliga företag inom turistnäringen som vunnit Rese-och Turistnäringens (RTS) TRIP-award , Stora Tuirsmpriset eller de som blivit utsedda av Visit Sweden till goda förebilder ”case” .

I dag var det alltså Marcus från Skogens Konung som skulle intervjuas. Marcus är en synnerligen driven entreprenör, så det var inte så konstigt att han intervjuades inom just temat ”Entreprenörskap”. Huvudprodukterna som erbjuds är älg-bäver och vargsafari . Och gästerna kommer i huvudsak från England och övriga världen. nu senast ända från Indien!  Under intervjun kom det många bra tips till andra småföretagare (som jag inte avslöjar här 😉 )

Och jag bjöds på en gedigen rundvandring på Kolarbyn. Så här kommer en förtitt på några av de bilder jag tog där. Är ett helt unikt vandrarhem. Om ni inte varit där innan. Åk dit och bli inspirerade!

Och för alla som missat det så kommer Marcus att tala på Kurbits seminarium i Idre den 21 sep 18-21:30 tillsammans med matturist ”experten” Manne och i Vansbro den 30 september.

Mer info om det hittar du på www.kurbits.org eller maila mig på petra@www.kurbits.org.

2018-12-18T10:40:23+00:00september 17th, 2010|Affärsutveckling, Allmänt, Program, Seminarier|