I onsdags ordnade Kurbits ett seminarium  med Arvid Axland från reklambyrån POOL och Malin Eriksson vd på Wij Trädgårdar. Platsen var Siljan Turisms nya lokaler i gamla tingshuset.

En spännande miljö att vistas i och efter en del bärande och pysslande var vi på plats och redo för att ta emot kvällens publik.

Snacka om bra teamwork! Ett stort tack till Eva , Åsa och Turistbyrån!

Både Arvid och Malin lockade till intressanta diskussioner och mycket skratt. Det blev en munter stämning och högt i tak kvällen igenom. Succé än en gång! Kul!

Så underbart roligt att möta alla dessa fantastiska turistföretagare. Entreprenörer  som brinner för det de gör men som inte fått möjligheten att kunna utveckla sin verksamhet, öka lönsamheten och helt enkelt, tjäna mer på det de redan kan!

Sådana här dagar blir man  stolt över vad Kurbits utvecklat. Att vi tagit fram ett nationellt affärsutvecklingsprogram med verktyg kombinerat med coachaning som är skräddarsytt just för de små- och medelstora turistföretagen. Och det känns riktigt bra!

För den nyfikne så startar vi Kurbits affärsutvecklingsprogram för företag runt Siljan den 20 oktober. Som det ser ut i skrivande stund så finns det ett fåtal platser kvar- så passa på att anmäla dig idag! Det är fantastisk resa man som företagare ger sig ut på och som framför allt fokuserar på ”doing” d.v.s att omsätta ord i handling!

2018-12-18T10:40:22+00:00oktober 2nd, 2010|Affärsutveckling, Allmänt, Program, Seminarier|