Kurbits Innovation

Öka kundvärdet för bättre lönsamhet!

Ett program för dig som vill finna nya vägar för att öka kundvärdet och få nöjdare kunder. Kurbits Innovation ger ditt företag kunskap och verktyg för innovativa processer och effektiva arbetssätt för att använda dem. 

Kurbits är ett internationellt affärsutvecklingsprogram skräddarsytt för besöksnäringen. Över 1000 företag i Sverige, Norge och Schweiz har genomgått Kurbits för att bli vassare på att göra affärer.

Hur går det till?

Deltagarna kommer att guidas genom en innovationsprocess -från idé till test av prototyp, under 5 träffar. Mellan träffarna får företaget stöd från processledaren och arbetar med hemuppgifter. Efter träff 3 gör varje företag en test av prototyp på hemmaplan som sedan utvärderas på träff 5.

Under programmet använder vi en mix av kunskap, konkreta verktyg, kreativa övningar och erfarenhetsutbyte. Det är ett av framgångskoncepten i Kurbits.

Under programmet kommer ni att arbeta tillsammans med andra besöksnäringsföretag.

Vem är du som deltar?

Du har ett öppet sinne och vill inkludera såväl andra företagare som era kunder i innovationsprocessen med fokus på ett ökat kundvärde. För att delta behöver två personer från företaget anmäla sig och vara med på alla träffarna.

Det ingår även coachning som ett processtöd i företagets innovationsprocess mellan träffarna.

Programinnehåll:

1. Innovationsprocessen -uppstart

2. Tvådagars idéworkshop och prototyparbete med övernattning

3. Håll processen levande: En digital träff med fokus på lärdomar från testomgången

4. Från nuläge till nyläge. Presentation av resultat från test av prototyp och få värdefull feedback

Ladda ner programblad här